SELVREALISERING

Kurslederen: -I det neste årtusen vil vi bruke mer tid på hverandre. Tallet 19 står for aggresjon og for ekspansiv virketrang. Det har preget vårt århundre. Tallet 2 derimot, står for harmoni, og derfor vil vi i år 2000 finne ro og vi vil ha tid til hverandre.

Mannskoret Ørnen: -Mannen er sprøyte gal.

Kurslederen: -Men vi må lære oss å utnytte de kosmiske kreftene som ligger latent i den nye tiden. Vi må åpne oss for det nye. Si ja til døråpneren i deg!

Mannskoret Ørnen: -Hei! Du! Slutt med det derre der. Når skal vi lære å gå?

Kurslederen: -Å gå?

Mannskoret Ørnen: -For å kunne realisere oss selv må vi kunne gå fra det ene stedet til det andre. Det har vi problemer med. Søker du på Kvasir står det: «Mannskoret Ørnen, Kor-Norges svar på verdikommisjonen. Koret som nesten alltid holder seg på bena». Men det er når vi står stille. Å er imidlertid verre. Vi ser ut som Riverdance-ensembelet på vei hjem fra nachspiel.

Kurslederen:(usikkert) -Jeg vet ikke om jeg er den rette til å hjelpe dere da...

Mannskoret Ørnen: -Vi har klart oss bra med drosje i mange år naturligvis, men vi har betalt penger for dette kurset. Hvis du ikke lærer oss å gå, og det umiddelbart, vil vi ty til vold.

Kurslederen: (stadig usikker) -Hvis dere forsøkte å kople av med aromaterapi og meditasjon i stedet for akevitt ville det kanskje hjelpe....

- - -

Mannskoret Ørnen: (børster av klærne) -Kom så tar vi en øl mens blodet renner av ham. Så kan vi trene på å gå samtidig.